KAFFEKIIN
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Rensemiddel for kaffemaskiner, kaffetraktere og kaffeutstyrClean Drop

Clean Drop markedsføres og distribueres av NKI Handel AS som eies av Norsk Kaffeinformasjon. Du finner Clean Drop sammen med kaffen i dagligvarebutikken og i utvalgte elektro og utstyrskjeder.

– Du får en bedre kaffeopplevelse
Riktig rengjøring sikrer deg en bedre kaffesmak og en bedre kaffeopplevelse. Clean Drop setter ingen smak og gjør at nettopp din favorittkaffe smaker bedre. Så glem gamle kjerringråd som bakepulver og eddik, og unngå klor og såpe som setter smak til kaffen.

– Du forlenger maskinens levetid
Avleiringer fra vann og kaffe vil til slutt tette igjen vannrør og påvirke maskinens levetid. Ved å bruke Clean Drop jevnlig vil du forebygge oppbygging av kafferester og urenheter fra vannet.

– Du bidrar til å fremme kaffe som et kvalitetsprodukt
Norsk Kaffeinformasjon er et opplysningskontor for kaffe. Kontoret fremmer kaffe som et kvalitetsprodukt og er næringens nøytrale faginstans. Riktig renhold av kaffeutstyret er en forutsetning for god kaffesmak. Derfor utviklet Norsk Kaffeinformasjon Clean Drop og anbefaler dette for at kaffen skal smake bedre.

– Clean Drop er enkelt å finne og enkelt å bruke!
Du finner Clean Drop der du kjøper kaffe – ganske enkelt. Både i dagligvarebutikken og i elektrohandelen. Se i kaffehyllen eller spør betjeningen. Produktene leveres i forbrukerpakninger, ferdig oppmålt mengde for hver rengjøring.

1
Viser 1 til 1 (av 1 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke