KAFFEKIIN
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Om Kaffekiin

Om Kaffekiin

Kaffekiin er en spennende og kvalitetsbevisst merkevare som tilbyr spesial-kaffe på nett. Vi brenner vår egen kaffe i vårt flotte kaffebrenneri. Vi er kaffebrennere fra Arktis med stor pasjon for spesialkaffe som skal gi de helt store smaksopplevelsene både hjemme hos deg og også i vårt flotte kaffebar.

Vårt kaffebrenneri er plassert langt over Polarsirkelen. I spektakulære omgivelser har vi tilgang til verdens beste luft og vann. Dette gir en spesiell smak til vår fantastiske kaffe som vi importerer fra hele verden. Vi har et helt nytt brenneri i verdensklasse og kjøper kun de fineste bønnene.

Vi anbefaler deg vårt kaffeabonnement, der du får nye, utsøkte kaffebønner tilsendt hver måned. Rett hjem i postkassen! Du kan naturligvis også bare handle kaffeposer uten å inngå abonnement. Kjøp her i vår nettbutikk!

- Kaffe har aldri vært bedre, eller mer interessant, enn i dag, for vi har tilgang til flere kaffesorter og teknikker enn noen gang før. Kaffedrikkere har aldri hatt lignende muligheter - spesielt hvis de har forståelse for opprinnelsen og kvaliteten til kaffen de har i koppen. 

Kaffebrenneriet

Er plassert i samme lokaler som kaffebaren. Vi brenner førsteklasses bønner her i Nordreisa, som vi handler fra noen av de beste kaffeprodusentene i verden. Vi er nøye med å velge smaker og kaffer som er av høy kvalitet, men ved å ikke ha mellomledd, kan vi likevel tilby deg en god pris. Du vil finne kaffer med lav til høy syre, med ulike smaksprofiler - og vi handler inn nytt minst 3 ganger i året og mange ulike typer. Besøk oss for en spennende kaffe-opplevelse!

Kaffebaren - Hills Kaffekiin

Langt mot nord har drives en helt fantastisk kaffebar som serverer førsteklasses, spennende kaffedrikker. Vi har valgt maskiner fra de beste leverandørene i verden; La Marzocco espressomaskin, Koenig kverner og Bunn kaffebryggere. En fantastisk kaffemeny med alle de klassiske kaffedrikkene og en del spennende varianter som vi hele tiden utvikler. I samme lokaler finner du vårt kaffebrenneri og er du heldig kan du se når vi brenner utsøkt kaffe for salg i kaffebaren eller på nett. Besøk vår kaffebar på 69 grader nord! 

 

 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke