KAFFEKIIN
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Levering og retur

Levering

Vi benytter Bring eller PostNord som fraktleverandør på alle våre pakker. Du vil motta din pakke i postkassen eller på ditt nærmeste utleveringssted.

Fraktkostnad 2 kg og under: 39 kr

Fraktkostnad fra 2 kg over: 99 kr
Ingen toll, alt sendes fra Norge.
Toll: Ingen. Alt sendes fra Norge.
Leveringstid: opptil 14 virkedager.
Levering Svalbard og utland: Vi leverer ikke pr idag.

Kundens ansvar om korrekt adresse

Påse at du har oppgitt korrekt leveringsadresse. Det er som regel ikke mulig å endre i etterkant, men send oss en epost så skal vi gjøre det vi kan for å endre. Det er ingen garanti. Husk å skrive C/O i adressefeltet om du bor på annen adresse enn din folkeregistrerte. Bor du på en C/O adresse er det viktig at du får med fullstendig navn på den som er folkeregistrert på adressen.

Om du er usikker på hvilken adresse du er registrert på kan du sjekke det her: https://www.posten.no/adressetjenester/mine-adresser

Uavhentede pakker

Hent pakken din innen 14 dager. Etter det sendes varene i retur og du kan bli belastet inntil 100 kr for returomkostninger. 

Angrerett

Du kan angre kjøpet inntil 14 dager etter du har mottatt pakken. Om du ønsker å benytte deg av angreretten må du likevel hente ut pakken for unngå gebyr på inntil 100 kr for uavhentet pakke. 

Send produktene ubrukt og i original emballasje til:

Kaffekiin AS
Sentrum 18
9151 Storslett

Du får ikke refundert evt. returporto. 
Refusjon av returnert fullgod og salgbar vare skjer innen 10 dager etter vi har mottatt returen. 

Retur av spiselige varer

Du kan ikke returnere varer som er spiselige av hygieniske årsaker.

Defekte og skadede produkter

Send en epost til kundeservice@kaffekiin.no med forklaring og bilde av det defekte/skadede produktet, så vil vi erstatte dette med et nytt. Er produktet utsolgt kan du velge å få gavekort på kjøpssum eller motta refusjon. Det er kundens ansvar å sjekke varen ved mottagelse og gi oss beskjed innen 7 dager. 

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke